Bufferkelders

Bufferkelders

Hoge temperaturen in bufferkelders in combinatie met vervuiling, afzettingen en bezinksel, vormen een bron van bacteriën met mogelijk legionella en een ongebalanceerde waterkwaliteit als gevolg. Het is daarom van groot belang de bufferkelders in het zwembad jaarlijks te laten reinigen. ZwembadPro reinigt de bufferkelders door middel van een cavitatie techniek. Deze techniek is vele malen efficiënter dan de conventionele hogedrukreiniging en beschadigd de gereinigde oppervlakte niet.

Bufferkelder inspectie

ZwembadPro voert grondige inspecties uit in bufferkelders. De bufferkelders worden geïnspecteerd op betonconstructie, betonrot, scheuren in het beton, grindnesten en bevestigingen van de leidingen. 

Na inspectie ontvangt u een inspectierapport inclusief beeldmateriaal. Hierin brengen wij advies uit over toekomstig onderhoud en eventuele reparaties. Noodreparaties in bufferkelders worden indien mogelijk tijdens de inspectie uitgevoerd.

Bufferkelder reiniging

Hoge temperaturen in bufferkelders in combinatie met vervuiling, afzettingen en bezinksel, vormen een bron van bacteriën met mogelijk legionella en een ongebalanceerde waterkwaliteit als gevolg. Het is daarom van groot belang de bufferkelders in het zwembad jaarlijks te laten reinigen. 

ZwembadPro reinigt de bufferkelders door middel van een cavitatie techniek. Deze techniek is vele male efficiënter dan de conventionele hogedrukreiniging en beschadigd de gereinigde oppervlakte niet.