Zwembadreparatie

Zwembadreparatie

ZwembadPro kan zwembad reparaties zowel onder water als op het droge uitvoeren. Indien reparaties onder water worden uitgevoerd, hoeft uw zwembad niet leeg te worden gemaakt. Eén van de vele voordelen is dat dit aanzienlijk scheelt in de kosten. Uiteraard wilt u geen stofwolk onder water.  Onze specifieke onderwater producten en techniek maken het mogelijk om stofarm te werken. Het zwembad kan tijdens de werkzaamheden open blijven en de bezoekers zullen geen hinder ondervinden.

Hieronder vindt u een greep uit de werkzaamheden.

Tegelreparatie

Kapotte of gescheurde tegels in uw zwembad? ZwembadPro verwijdert de oude tegels en plaatst met een onderwater mortel geschikt voor zwembaden, nieuwe tegels in uw zwembad. Naast de tegelreparaties die wij onder water uitvoeren, voeren wij tegelreparaties uit rondom het zwembad. Ook hiervoor worden producten gebruikt volgens de normen voor zwembaden. Tijdens de tegelreparaties wordt een speciale tegellijm gebruikt waardoor geen stof vrij komt en het water helder blijft.

Voegen en Kitten

Zijn de voegen in uw zwembad versleten of zijn de kitnaden aan vervanging toe? ZwembadPro kan de voegen uitslijpen tot de juiste diepte en opnieuw voegen. Dit gebeurt geheel stofvrij. Wij werken met twee componenten epoxy’s, mortels en onderwater kit bestendigd tegen chloor en chemicaliën. De producten worden onderwater aangebracht en geven direct een uitstekend resultaat.

Voor zowel het vervangen van voegen en kitnaden onder water, als op het droge zijn wij u graag van dienst.

Mozaïek reparatie

Heeft u een zwembad met mozaïektegeltjes en ontbreken een aantal tegeltjes? Door het plaatsen van nieuwe mozaïektegeltjes, ziet uw zwembad er weer als nieuw uit. ZwembadPro plaatst de mozaïektegeltjes zowel onderwater als boven de waterlijn.

Diamantboren onder water

Diamantboorwerkzaamheden kan ZwembadPro onderwater uitvoeren.

IJzeraanslag verwijderen

Door te veel ijzer in het water, bevindt zich vaak ijzeraanslag rondom de putjes in zwembaden. ZwembadPro kan de ijzeraanslag verwijderen zonder de tegels te vervangen. Uw zwembad krijgt weer een frisse uitstraling.

Whirlpool renovatie

Is uw whirlpool aan renovatie toe of wilt u een nieuwe uitstraling van uw whirlpool? ZwembadPro kan een nieuw luchtsysteem aanleggen en de whirlpool opnieuw bekleden met prachtige mozaïektegeltjes in talrijke kleuren en patronen. Wij laten u graag de mogelijkheden zien!