Projecten

Zwembad renovatie

Zwembad renovatie

In dit vakantiepark heeft het zwembad een volledige renovatie ondergaan. De zwembadfolie in zowel het kinderbad als het grote bad is vervangen. Daarnaast zijn de skimmers en het gehele leidingwerk vervangen. Tot slot is het terras opnieuw gelegd, voor een strak resultaat.

Whirlpool renovatie

Whirlpool renovatie

De mozaïektegeltjes in twee whirlpools waren losgekomen. Niet alleen hebben wij de whirlpools opnieuw bekleed met mozaïektegeltjes uit onze exclusieve collectie, maar daarnaast is het gehele luchtsysteem vervangen. Tot slot zijn de voegen van de vloer van de whirlpools uitgeslepen en opnieuw gevoegd. Met als resultaat twee prachtige, nieuwe whirlpools!

Reiniging bufferkelder

Reiniging bufferkelder

Om de waterkwaliteit op peil te houden is het belangrijk dat bufferkelders jaarlijks worden gereinigd. Hoge temperaturen in bufferkelders in combinatie met vervuiling en bezinksel, vormen namelijk een bron van bacteriën.

Bufferkelders reinigen wij door middel van de cavitatietechniek. Hierdoor worden de wanden niet beschadigd.

Bufferkelder coaten

Bufferkelder coaten

Bufferkelders coaten wij met een speciale coating die op een vochtige ondergrond kan worden aangebracht. U hoeft dus niet een week te wachten tot dat de ondergrond droog is. Na het aanbrengen van de coating kan de bufferkelder alweer na twee dagen worden gevuld met water. De bufferkelder is na het coaten waterdicht en chloor- en zuurbestendig.